okWir verwenden Cookies, um unsere Webseiten besser an Ihre Bedürfnisse anpassen zu können. Durch die Nutzung unserer Webseiten akzeptieren Sie die Speicherung von Cookies auf Ihrem Computer, Tablet oder Smartphone.
Die in Formularen auf dieser Webseite abgelegten Daten und Angaben werden auf den Systemen des Autors zwischengespeichert. Dies geschieht rein zum Zweck der Datenverarbeitung im Sinne des entsprechenden Services.
mehr erfahren »

ENJOY BADEN-ALSATIAN

She is a chef from Alsace, he is a head chef from Baden. Their menu combines the best of both worlds. Isabelle and Reiner Gehr prefer to cook for their guests what is thriving on their doorstep. In the gardens of the Kaiserstuhl, in the fields of the Rhine Valley and the meadows of the Black Forest. As a wine guide we recommend you selected fine wines out of the sunny vineyards of Baden. Enjoy the regional, seasonal and Baden-Alsatian.  

Warme Küche: 12 bis 14 Uhr und 18 bis 21 Uhr
Vesperkarte: 14 bis 18 Uhr und 21 bis 23 Uhr

Traditionally we cook the suitable food for the fitting season. Let yourself be enchanted with our delicacies and enjoy your culinary favorite season in the restaurant Kreuz-Post.
 

The culinary calendar